LuonnostaTäällä on jo kylmä. -8°C. Maa on jäässä, ajatukset huurussa ja varjot paleltaa. Mutta kauneus pelastaa maailman. Viha ei tee mitään hyvää.

Oletko koskaan miettinyt miten kauniilta sukellusvene näyttää illalla? Tai kuu punaiselta aamuyöstä? Onko metsässä koskaan ei kaunista?

Rovaniemi on pimeä. Jaloviinapullossa palaa kynttilä, teen sienikeittoa ja juon pitkästä aikaa hyvää mustaa teetä. Helsingissä ihmisiä on paljon, tytöt ovat kauniita (ja heille on siitä sanottava) sekä rakennukset korkean arvokkaita. Jollain kummalla tavalla ajatus silti visualisoituu aina Kurviin.

Katsotte kauniita kuvia luonnosta, mutta teidän ei onneksi tarvitse mennä ulos. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Olemme vielä yhdessä, maisemat ovat uskomattomat ja kauniit. Lennämme helikopterin yllä, vaikka minulla on teltta ja laittoman kauniit maisemat. Tässä kuvallinen vastaukseni.

Maa on niin kaunis.

Terveisiä pimeydestä. Täällä tulee ennen kolmea jo hämärää. Välillä se on kaunista. Puu on kestänyt monta talvea ja tuottanut runsaasti siitepölyä, ja vaikka nokkaa raastaisi on se silti kaunis ja hyvä puu. Puun ympäristö on kuivunua ja katkeroitunut maa joka halkeaa.

"Näiden neljän päivän aikana tulet näkemään ainutlaatuisen kauniita maisemia ohittaessasi Italian mahtavimpia luonnonpuistoja. Kierros alkaa vuorilta johtaen alas Adrian rannikolle läpi muinaisten linnojen, historian havinan, sekä viinitilojen jotka tuottavat kuuluisaa Montpulciano di Abruzzo -viiniä päätyen lopulta kauniille Abruzzon rannikolle. Pyöräilymatkan aikana tulet hämmästymään paikallisesta ruokakulttuurista – tämä on todellinen seikkailu pyörillä."

Satuin katsomaan taivasta. Se on niin kaunis, että on vaikea selittää miten kaunis, saati sitten taltioida sitä.

1. Vaaleansininen jonka päälle violetin vaaleanpunaiset repaleiset pystysuunnassa pitkät pilvikokoelmat ovat liimatut. Kun kaamos tulee, taivas on kauneimmillaan koko maassa & koko vuoteen.

2. Taivaan tumma sini on hämmästyttävän kaunis. Onneksi kaamos väistää koko ajan, tahdon valoa ja lämpöä. En kuulu tänne.

3. Taivas on todella kaunis. Lähden kävelemään kahden minuutin kuluttua. Juon vielä teetä.

Ota edut käyttöösi ja nauti kauniista kesästä
Hyvää viikonloppua ja kaunista syksyä
Oikein kaunista toukokuuta sinulle
Lämpimiä ja kauniita päiviä toivottaen

Ohikulkijat voivat pysähtyä hetkeksi kauniiseen miljööseen ihastelemaan vehreitä istutuksia ja hakemaan inspiraatiota omaan kotiin.

Odotan ja sanot minua vielä kauniiksi ennen kuin lennät. Olen ihastunut maailmaan ja se maailma on sinä.

Täällä on niin kauniin pimeää että sen unohtaa olevan ikävää.

Kun hänen isoisänsä kuoli, isoäiti kävi poimimassa heidän kotimökkinsä takaa kukkia ja vei ne sairaalaan, asettaen kimpun miehensä kylmiin käsiin. Kauneus on tie totuuden luokse. Kauneus ei voi olla syntiä. Hyvä keskustelu, ystävyys, kauneus ja rakkaus pelastavat elämän. Meitä vain kiinnostaa tietty kauneuden ideaali.

Kommentit

Suositut tekstit