Kohublogisti Eetu Jay kohauttaa jälleen - Nyt aion paljastaa kaiken!

Tavoitteletko todellista onnea? Tänään sen saat. Valitettavasti et ehkä saa sitä tämän linkin takaa. Voin kuitenkin antaa tilinumeroni: FI82 1366 3500 1339 21. Tilisiirrolla voit saada onnellisen elämän. Kovat jätkät osaavat tilinumeronsa ulkoa. Minä osaan äidin ja Puistolan pizzapalvelun puhelinnumeron 09-3893636.

Annan itsestäni kaiken ja minkä tähden? Piirtääkseni itselleni #ikuisenarven? Todellisuus odottaa. Rakkaus odottaa. Tulevaisuus odottaa. Menneisyys odottaa. Odotus odottaa, kehitys kehittyy. Rukoilen ettei minun tarvitse olla lapsisotilas Libanonissa ja että joku tulisi paikkaamaan rikkANTAKAA NYT NIITÄ KOMMENTTEJA VITTUonaiset housuni. 

Lakkaa vitsailemasta poika; syö haaveesi. Junamatkalla Jyväskylään on hyvä kirjoittaa elämä puhtaaksi. Blogi on vain vääristelty päiväkirja. Uskallanko kirjoittaa niin että joku näkee? Paradoksaalista kun tämän lukee 231-625 ihmistä. Sinä voit olla seuraava! Voita huipputapaaminen haluan painottaa tätä. huippusuositun blogistin työhuoneessa.

Taivas laskee ja on sinisen keltainen – mutta ei ollenkaan vihreä, haluan painottaa tätä. Moottorikelkka meni ohi #vainlappijuttuja

Perjantaina tein tosi hyvää ruokaa. Keillä kaikilla on joulufiilis? Mulla ainakin on! Tässä kuvia viime joulustani:


Lähde: Libération

Lähde: Reetta Angelvo

Lähde: Valkeakosken Sanomat

Blogikilpailu! Mistä haluaisit minun bloggaavan seuraavaksi? Suosituin ehdotus palkitaan suosiolla. Kirjoitan siitä blogitekstin. Suomalaiset äänestävät jaloillaan tietokoneidensa hiirillä.

äänestä sinäkin!  Voit voittaa jotakin ilmaista

Kirjoita alle ”blogi omanimi osoite” ja saat seuraavan ilmestyvän blogin allekirjoitettuna kotiisi.

Eikö ketään ahdista. Persekuvia netissä. Teeskentelyä radiossa. Julkkiksia TV:ssä. Ruokia mikrossa. Hiuslakkaa keuhkoissa. Punaviiniä shortseilla. Suklaata taskussa. Olutta repussa. Mämmiä kämmenellä. Vaahtoa suussa. Kultaa sormissa. Juoksutrikoita jalassa. Puukkoja seinässä. Autoja tallissa.

Sinä päätät. Voita tänään, aloita elämä.

Kommentit

  1. Kirjoita seuraavaksi aiheesta "Inkoherentin dada-asiatyylisen lastenkirjallisuuden ilmeneminen Lapin yliopiston hashtageissa vuosina 1964-2273."

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mikael, ehdotuksesi on muurattu ääniuurnaan! Ja kiitos kaikille muillekin aktiivisuudesta. Rakastan teitä fanit.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Se julkaistaan mahdollisimman pian.

Suositut tekstit