Ne tekee töitä sen eteen

Aloitan tällä tän viikon räppis korvamadolla:

Ne tekee töitä sen eteen
ne tekee töitä sen eteen (töitä sen eteen)
ne tekee töitä sen eteen
sitä kaikki haluaa

Lähdetään siitä, kaikki sitä tarvitsee
mä lomii ja phantomii varten valmiiks teen
toiset holveihin lukkojen taa kahlitsee
toiset tiirikoimista harkitsee
toiset painaa hihnaa tehtaa
toiset säätää ja lainaa mist vaan kehtaa
jengi siitä puhumista tabuna pitää
se on vihollinen niille, jotka ei saavuta mitään
se on kiertänyt maailmaa
p*********a käsissä viettänyt aikaa
silti meinaan tehdä sitä lisää
niin kauan, et kuutta nollaa en enää pidä minään
digaan siitä katutyyliin rullana taskus
tai Jack Sparrow meiningillä kultana arkus
se ei tuo onnee, mut helpottaa arkee
jos sataa, suosittelen ottaa talteen
Ne tekee töitä sen eteen
ne tekee töitä sen eteen (töitä sen eteen)
ne tekee töitä sen eteen
sitä kaikki haluaa...
      Cheek- Ne tekee töitä sen eteen

En nyt välttämättä allekirjoita kokonaan tuota matoa, mutta totta on että yliopistossa opiskeleva tekee töitä sen eteen. Rollossa käy kuulkaa ihan artisteja keikoilla niin oli mentävä tuota Cheekia lauantaina katsomaan, vaikken mikään fani olekaan. Oli hyvät jamit ja ai kaameeta kun soi nuo lyriikat nyt päässä!

En kirjoittanut teille mun viikolla, eli viime viikolla. Otin ommaa lommaa. Se  on se akateeminen vapaus. Käväisin Lontoossa ja kotona. Kävin myös kesätyöhaastattelussa, josta lohkesi palkallinen yliopistoharjoittelupaikka. Oikkareilla harkka-aika on 1-3kk ja opintopisteitä siitä saa 5-15op. Tuo harkka on vapaaehtoinen ja paikkoja on niukasti. Mut minä oon nyt tosi onnellinen! Laitoin 32 kesätyöhakemusta, eli oon tehnyt tosissaan kovasti töitä ton paikan eteen. Saan olla samassa työssä yli tuon kolmen kuukauden, 4,5kuukautta. Pääsen tutustumaan mulle uuteen kaupunkiin. Teen yleensä vähintään kahden tyyppistä työtä rinnakkain. Nyt on kesäkaupungista vielä kuulostelussa se toinen työ. Se on semmonen harrastus, ihmisten liikuttaminen. Kun siihen tottuu, tuntuu hassulta enää liikuttaa vain itseään. 

Tämä viikko täytyy tehdä kovasti töitä sen eteen. Sen saa monta merkitystä. Tärkeimpinä tämä tutkinto ja oma hyvinvointi. Ja sitten mä lähden viikonlopuksi Leveilemään. Junan tuomana olen syyllistynyt siihen virheeseen, etten ole koskaan käynyt Levillä vaikka se on vain kahden tunnin ajomatkan päässä täältä. Ai siis tarvi edes mennä hevosella vaan tosiaan bussilla pääsee, raiteet loppuvat tänne Rolloon. On muutama Leveilijänä kokeneempi ystävä opastamassa. Katotaan mitä ensi postauksessa soi korvissa. Levillä on nimittäin hulluja poroja ja tällä kertaa Haloo Helsinki, Stig ja Elokuu. Lisäksi me jakaannutaan rinteisiin osa laudalla ja osa pulkalla, mukana proteiinijuomaa eli lämmintä kaakaota, nam ja nam.
Täällä muuten alkaa jo olla hurjan valoisaa ja välillä käyttää hienosti suojasäällä. Pahoittelen positiivista päivitystä, mutta mun vireystila kulkee käsikädessä mm. tuon valon määrän kanssa. Alan vähän kirjoitella nettikurssille raiskauksista rikosoikeudellisena ongelmana ja vaihdan sitten finanssioikeuden pariin. Illalla sitä liikuttamista, jipii!
Hymyä huulille! :)

<3: SS
Kommentit

Suositut tekstit