Akateemisia prinsessaleikkejä

Heipsan!

Syksy ja sata rautaa iskee tulta. Tuttu juttu. Vaan ei haittaa lainkaan, jos on mitä odottaa. Ja Oikkarillahan on! Yksi syksyn odotettavista on ehdottomasti Artiklan Kv-viikko, ja  vuosijuhlat, joihin jokavuotinen kv-viikko huipentuu. Mikäli Kv-viikko on sinulle uusi termi niin lukaise seuraava kappale alta. Muussa tapauksessa loikkaa yksi yli.

Jokaisen pohjoismaisen oikeustieteen tiedekunnan kesken on vuonna nakki jaettu huima määrä viikkoja. Sillä viikolla, joka kullekin tiedekunnalle on siunaantunut järjestää näiden oikiksien ainejärjestöt joka vuosi kansainvälisen viikon. Nämä kv-viikot kulkevat joka vuosi peristeisellä kaavalla ja jokaiselle viikolle pääsee vierailemaan muista oikeustieteen tiedekunnista keskimäärin 30-40 oikkaria, pientä ja kohtuullista viikosta isännille&emännille koituvat kulut kattavaa maksua vastaan. Kv-viikolla juhlitaan aina joko keskiviikosta sunnuntaihin (as We do) taikka tiistaista lauantaille. Viikon aikana järjestetään aina mökkikeikka, sitsit, ekskurssioita........ja huipennuksena vuosijuhlat. Oikkarit ottavat osaa vieraina ollessaan joko koko kv-viikkoon taikka vain vujuihin. Kv-viikon tavat oppii vain kv-viikkoilemalla. Kv-viikko on mahtava tilaisuus oikkarille tutustua kollegoihinsa. Kv-viikko on siis pähkinänkuoressa verkostoitumista. Vaikkakin ehkä juhlaisaa sellaista!

Siispä sutinaa ja säihkettä . Virvokkeita ja vieraita. Osallistuminen on sekä viikolle, että vuosijuhliin täysin vapaaehtoista. Ikuiselle prinsessalle vuosijuhlat ovat itsestäänselvyys. Muiden Artisti- prinsessojen kanssa jonotimme eräänä kauniina aamuna taannoin tikettejä klo. 6.30 alkaen.

 Etiketti on vuosijuhlassa tärkeä. Tyttöjen hiusten tulee olla tötteröllä ja iltapuku on ehdoton. Miehet kiskovat päälle tumman puvun. Jokaisesta Kv-viikosta saa rintamukseen metallia ja kokeneimmat juhlijat kulkevatkin juhlahumussa hieman etummassa kenossa. Syy siis niiden säihkyvien härpäkkeiden, ei tietenkään viinin!!

Artiklan vuosijuhla juhlitaan tänäkin vuonna Hotel Sky Ounasvaaralla. Ruokalajeja on neljä. On hienoja puheita. On esityksiä. On paljon puheensorinaa eri kielillä. On live-musiikkia, jonka tahtiin tanssia. Skylta jatkamme jatkoille paikkaan X. Joskus jatkoja seuraa vielä jatkojen jatkot. Ja hyvin levänneenä kokoonnumme sunnuntaina akateemiselle silliaamiaiselle aka SILLIS, josta hyvä kuntoisimmat vielä tietysti jatkavat jatkamaan jatkoille...paikkaan X.

 Olen sitä mieltä ettei prinsessaleikkien tarvitse loppua koskaan. Akateemiset vuosijuhlat ovat pikkuiseen vuosittaiseen höpsöilyyn ja hairahduksiin mitä mainioin tekosyy! Ollaan tyttöjen kanssa tietystä taas koko syksy hermoiltu pukujemme etsinnän kanssa. Omani sain menneen viikon lopulla tänne pohjoiseen. En malta odottaa kaikkien noiden ihanuuksien näkemistä! Yksi on varma; lauantaina Lapissa liikku tyrmäävän kauniita naisia! BEATY-WARNING! ;)


Lupaan teille seuraavaan blogiin juhlahumusta kuvaa.. ;)


Leikkisän letkeää viikkoa Teille, prinsessoille ja prinsseille ! C:


<3:SS

Kommentit

Suositut tekstit