Opiskelijaelämää Lapin yliopistossa -podcastin toinen jakso

Tule mukaan ratkomaan opiskelijaelämän suuria mysteerejä! Opiskelijaelämää Lapin yliopistossa -podcastin toisessa jaksossa opiskelijasomettajamme Johannan kanssa opiskelijavaikuttamisesta keskustelemassa Samuli Valkama ja Loru Reinikka. Pohdinnassa muun muassa se, kuinka voi itse päästä mukaan vaikuttamaan juuri sen verran kuin kokee omakseen. Luvassa on kokemuspohjainen syväluotaus ainejärjestötoimintaan, edustajistoon, LYYhyn ja moneen muuhun yliopistovaikuttamisen tasoon.

Opiskelijaelämää Lapin yliopistossa -podcastissa ääneen pääsevät yliopistomme eri tiedekuntien opiskelijat. Podcasteissa kerrotaan, millaista on opiskella Lapin yliopistossa, Lapissa ja Rovaniemellä.

Opiskelijaelämää Lapin yliopistossa -podcastit  löydät Soundcloudista: soundcloud.com/ulapland


Aiemmin ilmestynyt:

Miksi Lapin yliopistoon? Ensimmäisessä Opiskelijaelämää Lapin yliopistossa -podcastissa neljä eri alan opiskelijaamme kertovat, mikä sai heidät lähtemään Lapin yliopistoon ja mikä on parasta Lapissa. Keskustelemassa ovat kasvatustieteiden toisen vuoden opiskelija Maria Fisk kasvatustieteiden tiedekunnasta, kuvataidekasvatuksen viidennen vuoden opiskelija Johanna Keränen taiteiden tiedekunnasta, matkailututkimuksen viimeisen vuoden opiskelija Saija Halminen yhteiskuntatieteiden tiedekunnasta ja oikeustieteiden toisen vuoden opiskelija Vilma Vastamäki oikeustieteiden tiedekunnasta.

Myös tämä ensimmäinen jakso on kuunneltavissa Soundcloudissa:  soundcloud.com/ulapland
Kommentit

Suositut tekstit