Onnellinen opiskelija täällä hei!

Se on kuulkaas kevät ja elämä hymyilee! Jaa että miksi? No siksi, että kaikista epäilyistä huolimatta sain kuin sainkin sen murheenryynin elikkäs kandin palautettua ja jopa reilusti hyväksyttynä arvosteltua! Motivaattorina toimi Berliinin matka ja hyvin sain tehtyä koko homman ennen sitä. Ja on ihan pakko todeta, että suurin piirtein saman verran meni rahaa, kuin jos sitä olisi lähtenyt parille festareille Suomessa. Että matkailu avartaa muutakin kuin vain lompakkoa ja Berliiniä voin suositella ihan kaikille!

Tässä on vielä hetki luppoaikaa, ennen kuin pitäisi lopettaa opiskelut ja aloittaa taas kesätyöt. En tiedä kuinka moni kanssaopiskelija on onnistunut itselleen nappaamaan jonkin kesätyön, mutta itse olen ollut istuttamassa metsää jo vuodesta 2005 eikä loppua näy. Työssä on monia hyviä puolia: ulkoilmassa työskentely, itsenäisyys, hyvä palkka ja ruumiillinen harjoitus. Plus että jää aikaa vähän lomailuunkiin, kun tuo työ ei kestä kuin sen kolmisen viikkoa.

Koskapa tuo työrupeama ei ole mikään mahdottoman pitkä, olen arvellut notta voisin tehdä myös joitain opintoja kesällä. Ainakin sosiologiasta vielä uupuu muutama kirja aineopinnoista, ja samoten filosofiasta pitäisi vielä tehdä hieman opintoja. Kesä on hyvää aikaa vähän päivittää ja lisätä omia opintopisteitään, auringon ansiosta ainakin allekirjoittanut jaksaa paljon paremmin opiskella kuin pimeän talven aikana. Kesäopintoja voin siis myös suositella kaikille, vaikka ei opintotukea tarvitsisikaan, mutta haluaa silti pitää opintonsa ripeässä tahdissa. Ja eipähän pääse kesän aikana unohtumaan, miten sitä oikeastaan opiskellaan eikä arkinen aherrus tule niin suurena järkytyksenä, kun on kesälläkin vähän harjoittanut aivojaan ;)

Iloista vapunaikaa kaikille! Suuri opiskelijoiden juhla lähestyy taas mutta mie en sitä jää katsomaan vaan karkaan vappuhulinoita Kittilän perämetsiin. Loppuun vielä pari kuvaa Berliinistä, matkafiilistely jatkuu vaikka reissu on jo tehty..Kommentit

Suositut tekstit