Kaamosluennot


Perjantaina taas mennään, kun artistit kokoontuvat  perinteisille Kaamosluennoille Leville. Monen mielestä Kaamosluennot ovat vuoden paras tapahtuma ja se kerääkin artisteja yhteen fukseista nn:nen vuoden opiskelijoihin. 

Professori Saarenpää aloitti Kaamosluennot  jo vuonna 1991, vetovastuu siirtyi entiselle dekaanillemme Juha Karhulle 1999 ja  nyt tapahtumasta vastaa professori (ja Artikla ry:n henkinen kiekkomestari) Mikko Vuorenpää.


Tämän vuoden teemana toimii "vilpitön mieli".  Aiempina vuosina Kaamosluennoilla on ollut legendaarinen oikeustapauskilpailu. Nyt kuitenkin joukkueiden tehtävänä on tehdä esitelmät heille tehtävänjaossa annetuista aiheista sekä opponoida vastajoukkueen esitelmää. Kilpailua käydään  perjantaina ja lauantaina näköalaravintola Tuikussa, jossa joukkueet esiintyvät kaamosyleisölle sekä opettajille. Opettajina Kaamosluennoilla toimivat professorit, lehtorit, tutkijat, juristit, asianajajat ja muut oman alansa asiantuntijat. Joukkueiden esiintymisten jälkeen ilta jatkuu mökeissä ja Wanhassa Hullussa Porossa aamuun asti. Lauantai illan päätteeksi tullaan palkitsemaan paras oppinointijoukkue sekä tietenkin itse voittajajoukkue.

Fuksit ovat saaneet haalarit viimeistään Kaamosluennoille. 

Jos aikataulu ja lauantaiaamun kunto vaan antavat periksi, kannattaa ehdottomasti käydä myös laskettelemassa.Viime vuosien kuvasaldo keskittyy lähinnä rinteessä otettuihin kuviin, koska illemmalla ei ole enää kerennyt tai muistanut kuvata. Kuvien vähyyshän on suoraan verrannollinen illan laatuun, on ollut niin hauskaa, että kuvaaminen on jäänyt. Toivottavasti kaikilla on tänäkin vuonna huikea viikonloppu!Kommentit

Suositut tekstit