Raikas talvisää, vai hyytävä helmikuu?

Veikkaanpa, että männä viikolla ja tulevallakin aika moni suomalainen päästelee aamuisin ärräpäitä vilkaistessaan pakkasmittaria. Uskomatonta, että ensin sitä odotetaan kuin kuuta nousevaa, ja kun sitä pakkasta ja lunta sitten tulee niin ei sekään kelpaa. Ainakaan allekirjoittaneelle. Olisi tullut nyt edes tasaisesti, mutta ei! Ääripäästä toiseen mennään. Kesästä sitten varmaan sopii odottaa ensin kaatosateista ja sitten paahtavaa intiaanikesää.

Eli teretulemast Lappiin! Mie oon Erkkilän Heta, teidän uusi ihana bloggaajanne. Useimmiten minut löytää yliopiston kirjastosta, Loviisasta tahi joskus jopa luennolta. Tallustelen menemään maihareissani ja nahkapöksyissäni, rienaavien bändipaitojen herättäessä syvää paheksuntaa kanssaihmisissä. Silti olen ihan mukava tyyppi, vaikkei päälle päin välttämättä uskoisi.

Opiskelen sosiologiaa nyt toista vuotta, ja ilahduttavan hyvin olen saanut opintoni etenemään. Tässä vaiheessa pitäisi jo alkaa vähän miettiä ensi syksyä, siellä siintävät metodiopintojen kurssit, kandin valmistelu ja joulun 
jälkeen todellinen työ eli kandi naputtelu valmiiksi. Hassua, miten nopeasti aika on mennyt. Vastahan sitä toissa syksynä tuli yliopistolle ja tuskaili ensimmäisten kurssien kanssa. Tutkinnon ensimmäinen vaihe tuntui järjettömän kaukaiselta ja tässä sitä nyt ollaan.

Uudesta pestistäni olen varsin innostunut, on niin paljon kerrottavaa, kommentoitavaa, sanottavaa, nuristavaa ja paasattavaa opiskelijaelämän monista puolista. Satunnaisesti pyrin myös heittämään lukijoille menovinkkejä, jos satun itse olemaan menossa jonnekin. Omat opiskelijapippaloni tahtovat rajoittua vappuun, jota on varsin hankala vältellä. Kulutan omaa violettia haalariani lähinnä messuilla, joissa olen nyt syksyn aikana kulkenut esittelemässä ihanaa pientä yliopistoamme ylpeä sydän rinnassa pamppaillen. Koitan myös jakaa vinkkejä,kuinka venyttää senttiä (joskin olen itse onnettoman huono kyseisessä tehtävässä) sekä valottaa hieman omia kokemuksiani Rovaniemestä opiskelijakaupunkina.


Menovinkki helmikuun ekalle viikolle: perjantaina 3.2 Chuck Norrisin kierrepotkukerho Grandessa, eli dj Reuma soittamassa metallia! Narikan hinnalla sisään ja toivomaan omia lempibiisejä :)

Kommentit

Suositut tekstit