Tentin ja Artiklan vuosijuhlan odotusta

Artiklalla on ensi viikolla KV-viikko. KV-viikot ovat oikkareitten oma juttu ja ensi viikolla se on siis Rovaniemellä Artiklan järjestämänä. Kv-toimikunnat ovat ahkeroineet jo pidemmän aikaa sen eteen, että kv-vieraat muista Pohjoismaisista oikeustieteellisistä ja muut Artiklalaiset kokisivat unohtumattoman viikon Lapin maisemissa.

KV-viikon lopussa lauantaina juhlitaan siis vuosijuhlan merkeissä 32-vuotiasta Artiklaa. Juhlapuvun hankinnan jätin tuttuun tyyliini viime tinkaan. Tilasin sen eilen netistä ja toivottavasti on nyt postissa tulossa Rovaniemelle. Kieltämättä shoppailumahdollisuudet eivät ole täällä Lapissa kovinkaan laajat, mutta netti on onneksi olemassa. Kaikenmaailman muu tälläytyminen, meikki ja hiukset ja niin edespäin ovat sitten loppuviikon murheita. Ensin täytyy hoitaa Prosessioikeuden tentti torstaina. Siihen pitää ahkeroida vielä kovasti ja sen jälkeen voi vaihtaa vapaalle ja keskittyä vuosijuhliin. Prosessioikeuden ensimmäinen kurssi ei ole onneksi mikään hirveän laaja, luettavaa on vaan noin 500 sivua. Eli ei me täällä oikiksessa aina mitään 1500 sivuisia tenttikokonaisuuksia jouduta lukemaan.

...jatkan vielä hetken lukemista ja sen jälkeen käyn reippailemassa Rovaniemen ulkoilumaastoissa ja alan viettää lauantai-iltaa.

Kommentit

Suositut tekstit