Hei taas!

Pääsiäinen meni niin että hujahti ja ihan pian onkin jo vappu! Tälle vappuviikolle on järjestetty kaikenlaisia opiskelijarientoja ja varmasti monet osallistuvat tapahtumiin. Itse en kyllä aio osallistua, koska on sen verran paljon vielä esseitä ja muita raportteja kirjoiteltava, että ei oikein ehdi juhlistamaan pre-vappua. Vappuaattonahan on jätkänpatsaan lakitus, varmasti monet menee sitä seuraamaan. :) Oijoi, vapussa parasta on sima ja munkit! Toivottavasti vappuna olisi aurinkoista, vaikka räntää ja huonoa säätä on ilmeisesti luvattu.

Vielä viimeiset tiristykset, pinnistykset ja ponnistukset; opintojen loppusilaus ja tämä lukuvuosikin olisi paketissa! Ihmettelen, mihin tämä aika on kadonnut? Kevätlukukausi on mennyt aivan älyttömän nopeasti ja itse kullakin on varmasti ollut tekemistä opintojen suhteen. Kevätlukukausi oli täynnä mielenkiintoisia kursseja, vaikka ajoittain minuun epätoivo iski, että aika ei riitä ja ei jaksa.

Tsemppiä ja jaksamista kevään viimeisiin esseisiin, tentteihin ja raportteihin opiskelijat! Oikein mukavaa vappua ja aurinkoista toukokuuta kaikille! :)

Eveliina

Kommentit

Suositut tekstit