Minne katosi päivät?

Viikko on mennyt enemmän ja vähemmän kiireisissä tunnelmissa. Pieni arvoitus on edelleen, miten sunnuntai tuntui tulevan heti maanantain jälkeen. Luentoja ei ollut lainkaan ja töitäkin vain muutaman hassun tunnin verran. Jokainen päivä on kuitenkin täyttynyt jo heti aamusta. Yllättävän paljon aikaa voi käyttää esimerkiksi liikuntaan, ruoanlaittoon tai yleiseen löysäilyyn netissä ja neljän seinän ulkopuolella.

Maanantaista keskiviikkoon on koko ajan ollut mielessä englannin esseen tekeminen, jonka palautuspäiväksi oli sovittu torstai. Fiksu ja tunnollinen opiskelija olisi tehnyt sen maanantaina ja lomaillut tiistain ja keskiviikon. Itse päädyin toiseen ratkaisuun. Järkevämpää oli jättää se keskiviikkoiltaan, jolloin TV suoltaa kaikki lempiohjelmat putkeen. Jostain syystä Frendien katsominen ei ollut omiaan lisäämään tieteellistä pohdintaa. Lopulta essee valmistui perinteiseen tapaan: viittä vaille yksi yöllä, muutaman ärräpään lennellessä.

Ensi tiistaina palautettavan ruotsin esseen ajattelin aloittaa jo eilen, mutta päädyin katsomaan hulvattoman Piukat Paikat. Nooh, tiistaihin on vielä aikaa.

Kommentit

Suositut tekstit