Opettajaopiskelijana Rovaniemellä

Olen viettänyt elämästäni nyt puolitoista vuotta Rovaniemellä. Tähänastinen opiskelijaelämäni täällä on ollut melkoinen seikkailu täynnä odottamattomia ja unohtumattomia elämyksiä. Opetus on ollut laadukasta ja on ollut mahtavaa päästä oikeasti tekemään asioita. Voisi melkein sanoa, ettei tyypillistä luokanopeopiskelijan päivää yliopistolla olekaan. Lukujärjestyksestä löytyy milloin kasvatustieteen luentoja, opetusharjoitteluita, ryhmätöitä ja milloin lentopalloa, puutöitä ja musiikintunteja. Ammattitaitoiset opettajat tukevat henkilökohtaisella ohjauksellaan meidän kasvuamme luokanopettajiksi.
Koostin videon, jossa pääset kurkistamaan opiskelemiseen Rovaniemellä. Tämän lisäksi voit tutustua ainejärjestötoimintaamme ja kasvatusalan opintotarjontaan alla olevista linkeistä.

https://lapikasblog.wordpress.com/
https://www.ulapland.fi/FI/Yksikot/Kasvatustieteiden-tiedekunta/Opinnot

- Vili Peltomäki, LuKa-luokanopettajaopiskelija 2 vk, Lapikkaan tuutori

Kommentit

 1. Moi,
  Olen hakemassa opiskelemaan luokanopettajaksi ja mietin Lapin yliopistoa yhtenä vaihtoehtona. Haluaisin myös maantiedon opettajan pätevyyden, miten se onnistuu teillä? Joutuuko usein ottamaan opintoja myös Oulusta?
  Entä miten luontokasvatuspainotteiseen luokanopettajakoulutukseen haetaan?
  Kiitos paljon vastauksista jo nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Meillä laajoja sivuaineopintoja voit lukea kuvataidekasvatuksessa, uskonnossa, historiassa ja erityispedagogiikassa. Ympäristöopissa voit lukea perusopinnot, jonka jälkeen voit täydentää opintojasi maantiedossa muualla.

   Mahtavaa että LuKa kiinnostaa sinua! Opintopolussa lukee seuraavasti:
   "Luontokasvatuspainotteiseen luokanopettajakoulutukseen ei haeta erikseen, vaan koulutus sisältyy hakukohteeseen ”luokanopettajakoulutus”. Opiskelija voi kuitenkin ilmoittaa jo soveltuvuuskoevaiheessa, mikäli hän hakee erityisesti luontokasvatuspainotteiseen luokanopettajakoulutukseen. Valintaperusteet löytyvät internet-sivulta http://www.ulapland.fi/FI/Hae-opiskelijaksi/Koulutustarjonta"

   Zemppiä ja menestystä valintakokeisiisi :)!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit