Tervehdys (ja neljä syytä, miksi syksy on mahtava vuodenaika)!

Lapsena pelkäsin aina, että Pikku Kakkosen Sirkuspelle Hermanni sanoisi ohjelmassaan nimeni, osoittaisi sillä hirvittävällä kepakollaan kohti ja ojentaisi, niin kuin hänellä oli tapana tehdä. Pelkoni taisi olla kuitenkin turha, sillä minun nimeni nimittäin on Janica, eikä se lukeutunut lapsuudessani niihin yleisimpiin nimiin. 

Käytän nyt kuitenkin tuota Pelle Hermannin taktiikkaa ja sanon: Mukava nähdä teidät siellä ruutujenne edessä, kiva kun olette eksyneet (tai vielä parempaa: hakeutuneet tarkoituksella) tänne Lapin yliopiston Opiskelijaelämää -blogiin. 

Pelle Hermannin (ja erityisesti kepakon) lisäksi pelkään katkeroitumista, ilmastonmuutosta ja sitä, etten elinaikanani ehdi lukemaan tarpeeksi kirjoja.  Rakastan korkeita paikkoja, uuden oppimista, ihmiskohtaamisia, kahvia, runoutta, kissoja ja kaikkea kaunista. Kirjoitan, kuvaan ja kiipeilen.  Itken helposti ja nauran vielä helpommin. Minulla on vahva halu ymmärtää, mutta toisinaan vähän liian suuri suu vain kuunnella.

Opiskelen ensimmäistä vuotta Audiovisuaalista mediakulttuuria ja siksi tämä minun osuuteni tästä blogista ilmestyy toisinaan videopostausten muodossa, Tässä niistä ensimmäinen, olkaa hyvä ja painakaa play!


Neljä syytä, miksi syksyä voi vain rakastaa:


Ihanaa lokakuuta ja nähdään taas pian!
- Janica

Kommentit

Suositut tekstit