Kulta minä teeskentelin joka kerta
Krapula on kyllä hirveä tila. Menee ihminen ihan ylösalaisin. Kauhea paaston ja karnevaalin paradoksi. Ehkä kuitenkin niissä kaikissa mauissa, hajuissa ja äänissä on se rosoinen kauneus ja elämisen vimma aidoimmillaan. Missä sitä on ollut?

Tyttöjä ainakin oli. Yksikin kuin punainen tulppaani pitkän ruohikon joukossa. Eräs palava ruiskukka. Yhdellä kasvot kuin orkidea sateella. Emme esittäydy, emme kai edes katso toisiamme silmiin. 

Unohdan perusteet, kiireet ja odotukset. Kauneus ei ole kiinnostunut ihanteista. Menen ihan sekaisin ja tuijottelen koko illan hänen suutansa. En tiedä koska näemme seuraavan kerran, ainoastaan nimi on tiedossa ja sekin itse määritelty hallusinaatio. Näin sinusta muuten unta. Unessa ei tapahtunut mitään, eikä se edennyt mihinkään. Menin vain parkkikselle venaamaan. Herätessäni muistan olevani pettynyt, koska uni on niin lähellä todellisuutta. Hymy heijastuu veden pinnasta. Mielelläni uskon kaiken sinusta.

Kuinka hyvä mennä sydän edellä. Ei voi mitään hyvää syntyä tai pahaa syntyä. Syntyy vaan. Antaa kaiken kukkia kauniina niin kauan kuin. Pääni menee sekaisin ja sormet napsahtelevat. Ne palavat kilpaa kynttilän kanssa. Kaunis ja rakas ovat hermeneuttisia adjektiiveja yhtäläiselle ikuiselle totuudelle.

[En ihan tajunnut, mutta katu-uskottava ja kaunis virke menee läpi.]

Näytin muuten kavereille Sick Animationia. Eivät taida enää pitää minua itsenäni. Palaan mielelläni kanssasi elämän syksyiseen iltaan. Keskusteluun ja nauruun ja ihmettelyyn. Kaunista aikaa, joka tietää kaikki löytävänsä merkityksensä vasta myöhemmin.

Minusta ihmisillä on monesti ihastuttava asenne elämään, joka meiltä voi puuttua. Uskon, että jos valitsette minut, tulen olemaan hyvä valinta. Olen hyvin kiinnostunut työnkuvasta, ja minua kiinnostaa etenkin tarjoamanne intensiivisyys, jonka vain henkilökohtaisuudella voi saavuttaa, sekä puolin ja toisin oppiminen. Asunto on rauhallinen ja kaunis yksiö, jonka kylpyhuone on remontoitu kesällä 2013. Vuokra on 665€/kk ja asunto vapautuu 16.8., jolloin on mahdollisuus tulla katsomaan. Vuokrasopimus on toistainen, ja sitä voidaan jatkaa useampia vuosia.

Kumpi toimii paremmin? Ihan noin repliikkinä baarissa? Toivon sinulta harkintaa ja myötätuntoa asian suhteen, mutta kuten todettu, sanasi on viimeinen. Jatkan sinulle kirjoittelua vaikka et vastaisi. Toivoisit olevani hyvä ystävä. Sinä olet minulle äärimmäisen tärkeä. Pian me saamme toisemme.

Terveisin,

Kommentit

Suositut tekstit