Uusi blogisti esittäytyy!

Hei vaan kaikille vanhoille ja uusille blogin lukijoille! Täällä esittäytyy 24 -vuotias sosiaalityötä pääaineena lukeva nuori naikkonen. Sain kunnian liittyä Lapin yliopiston muiden blogistien joukkoon, ja tästä se sitte lähtis.


Ennen Lapin yliopiston käytäville päätymistä oon ponnistanu maailmalle Koillismaalta, tarkemmin ihanasta pikkukylästä nimeltään Taivalkoski. Kotikylillä kävin lukion mistä jatkoin Ouluun opiskelemaan Sosionomiksi (AMK). Valmistuin vuonna 2011, minkä jälkeen tein pari vuotta töitä. Levoton mieli haikaili kuitenki jo vuoden työskentelyn jälkeen opiskelemaan lisää, ja vuonna 2012 hain Lapin yliopistoon lukemaan Politiikkatieteitä. No eihän siitä tullu mittää. Kovasti kyllä luin, mutta olin valmistautunu erittäin huonosti itse kokeeseen ja laajat ja spesifit kysymykset nakkasi ammattikorkean käyneen aika rajusti takasi maan pinnalle.
 
En siis päässy sissään. Vuoden kypsyttelin ajatusta, mietin suuntautumista uudelleen ja hain sitte lukemaan sosiaalityötä. Pääsykokeeseen lukeminen tuntu helpolta ja samalla työelämä tökki ja kovasti. Ilokseni ja riemukseni pääsin sisään! Syksyllä käänsin siis uuden sivun elämästäni, ku pakkasin kamat Oulussa ja muutin Rovaniemelle. Nyt sitte opetellaan tähän akateemiseen yhteisöön, mikä on yhtä vieras asia ku sisäfilee kasvissyöjälle. Seurassani saatte siis tutustua yliopistoon vähän toisenlaisesta näkökulmasta. Vielä puolen vuodenkin jälkeen olo on melkosen vieras ja ”akateeminen vartti” on mielestäni edelleenki maailman turhin keksintö :D

No joo. Omissa postauksissani tulen kertomaan opiskelijaelämästä, omista harrastuksistani sekä Rovaniemestä paikkana asua. Tykkään myös valokuvata, joten yritän tarkastella asioita myös kameran linssin läpi. Postauksia saa ehottomasti kommentoida, kysellä ja esittää vastaväitteitä; saa olla jopa samaa mieltä! Julkaisen pääsääntöisesti kahden viikon välein lauantaisin. Tervetuloa mukaan!


<3:Minna

Kommentit

Suositut tekstit