Maailma on Sun

 Heippahei kesäkisut ja kollit!

 Olen toista viikkoa Rolloa aika paljon etelämmässä kesätyössä täällä Keski-Suomessa. Rakastan kesää, siedän talvea, kuten olen kertonut aiemmin. Se täydellinen tuntemus kun edellispäivänä pyöräilin puoli seittemän jälkeen aamulla duuniloisiin mekko viuhuten, liian kovaa, vasta leikatun nurmen tuoksussa, tuomien tuoksussa, kukkiva omppupuu siinä vilahti rinnalla, tyhjät oli kadut sekä taivaalle hiljalleen hipsivä aurinko seuranani, mmmmmm!! Sielu vaan lepää kesäaamuissa. Vikatkin kevään tulokset tulleet opintorekkariin, mieli sitä kautta kevyenä. Tietoisena siitä, että kuukauden verran saan nyt tehdä "vain" töitä & samalla yliopistoharjoitella ja siis vain nauttia. Tietoisena siitä, että kyllä mä loput tentit ja maisteritutkielman selvitän. 


Kesäaamuisin tiedän pystyväni ihan kaikkeen mitä ikinä päätän, kunhan vaan saan latautua ensin vielä monenmonena kesäaamuna pikkuisen. Onni ei ole tuolla jossain vaan se on tässä. Tässä kesässä ja täällä nyt. Ainakin kesänlapsen onni. Viikonloppuna söin mansikoitakin ja join vähän skumppaa, kesälle. Kevät oli ja meni, muutto oli ja meni, tenttejä oli älyttömästi ja ne oli ja meni kahta vaille läpi (odotetusti, mutta mähän en tenttiin jätä menemättä) tai oikeastaan valtaosa enemmänkin kuin läpi. Ne kaksi kaatuu kesätentteinä kesänaisvoimalla ja pari vikaa sit syksyllä. Tämä siis mikäli mitään elämää suurempaa ei eteen tule. En usko tai niin toivon. Kopkop. Tätä biisiä siinä aamulla ajellessa tapailin:

"Anna tuulen puhdistaa,
nostaa helmoja,
heittää hiukset sekaisin.
Kevät myrskyn kastella,
mekko liimata kiinni vartaloosi,
olet kaunis,
niin kaunis,
ja maailma on Sun."
 -Tehosekoitin; Maailma on sun

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin valtavan ihanaa ja lämminta ja rakkauden täyteistä kesää jokaiselle. Muistakaa puhaltaa saippuakuplia ja syödä mansikkaöverit ja halia ja levätä ja käyttää aurinkorasvaa! Muistakaa myös tavata teidän ystäviä ja rentoutua vähintään viikonloput ja kohdella ihmisiä ympärillä niin kuin itseäsi toivoisit. Muistakaa käyttää pelastusliiviä, älkääkä hömöilkö enemmän kuin laki sallii!


 On ollut by the way ilo häiritä teitä koko lukuvuosi ajatuksilla opinnoista. Seuraavalle oikkari-bloggaajalle nyt väistyn tilaa tekemään. Kommata saa, jos jokin askarruttaa mieltä. Päästäriin lukijat; olette ajatuksissa--> uskon ja luotan että joka ikisen peppu pysyy siinä penkissä vielä näilläkin säillä ja sivut lentää, koska te olette vahvoja! Suuri Blogihali! Erityisstempit valintakokelaille! 8) 

 

 <3: SS

Kommentit

Suositut tekstit